Mandag :)

Heei ;))

Håper alle får en strålende start på uken 🙂 Jeg skal som sagt prøve og klare å blogge ett innlegg eller to hver dag. (Ja særlig…) Jeg ønsker hvertfall alle en god mandag og takker masse for alle som har hvert innom bloggen den siste uken. Bildene over er av fineste Babaen min Nora i London. *Supermodell moment* ahahha. 

Har du noen spesiellt planer for dagen? 

JennyEliassen♥

London! *aaahh*

Heei ;))

Jeg vet jeg har mange lesere, når jeg logget inn nå var det lissom femti stykker som har hvert innom det siste døgnet, wow! Takk. Jeg blogger jo ikke akkuratt ofte 😉 ahahha. Den uka jeg hadde høstferie var jeg som mange vet  i LONDON! wææ. Jeg var i London med en herlig gjeng fra klassen og mange har stillt meg en del spørsmål osv så tenkte å svare på spørsmålene som har gått igjen.: 

1. Hvorfor dro du ikke til Polen sånn som resten av trinnet? Det stemmer jo at resten av trinnet dro til Polen. I vår en gang møttes hele trinnet til ett møte i gymsalen hvor en fra Hvite Busser (tror jeg) fortallte om turen. Når jeg gikk ut av det møte var jeg helt bestemt på at jeg ikke ville til Polen, det har sikkert hvert en tur med minner for livet men jeg hadde ikke klart buss, og alle de konsentrasjonsleirene det var snakk om. Jeg sa ikke nei til Polen fordi jeg heller ville til London, men fordi jeg ikke ville til Polen. London er noe som kom opp i ettertid fordi mange ikke ønsket å dra til Polen, og klassen min fikk en ganske bra pris osv for London. Spørsmålet har aldri hvert om jeg ville på tur eller ikke, men hvor jeg vil på tur. Jeg vet mange fra trinnet mener at vi er “gullungene fra A-klassen” men halo! Vi hadde foreldre som lot oss gjøre det vi ville bruke høstferien vår på. London var ikke dyrt og det var fem herlige dager. Så jeg takket ikke nei til Polen for London, men jeg takket nei fordi jeg virkelig ikke ville kjøre buss og være innom konsentrasjonsleirer osv. Jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at jeg hadde hvert misfornøyd med den turen. Hvorfor da ødlegge for alle de andre? Etterhvet har Polen- gruppa byttet reisebyrå, og endret mye av buss turen om til båt osv, men da hadde London alerede kommet opp. Jeg er utrolig fornøyd med London turen og alt vi fikk klemt inn på fem dager, så kall A-klassen bortskjemt hvis du vill men ingen av oss bryr oss egentlig 😉 Vi er alerede klare for en ny tur 🙂 ahahah

2.Hvor mange reiste egentlig til London? Ehm, vi var 22 stykker tror jeg 🙂 av barna var det – Luis, Sander, Vincent, Sara, Sara, Ada, meg, Karoline, Aurora, Guro, Sharu, Martin og Ole 🙂 (de voksne er ikke så farlig eller?)

3.Var guttene med på musikal også? Hahaha, de var med på Løvenes konge, ja. 🙂

4.Hvor kjøpte dere alle de forskjellige one picene? Hadde alle forskjellige?Og hvem kjøpte? Vi kjøpte draktene på Primark, og alle hadde forskjellige drakter. De som kjøpte var jeg, Sara, Sara, Nora, Guro, Karoline, Ada, Sander, Marius, Sharu og Ole.


5. Var kjæresten din med til London? Nei, han var i Polen/Tyskland.

6. Hva har dere gjort? Bilder? Du kan lese om London turen i kategorien “London” eller følge linken – http://jennyeliassen.blogg.no/london.html (Orker ikke styre med å få linken fancy osv)

7. Hvilke reisebyrå brukte dere? ehm… ahahahahahaha, tror det het Kilroy ellernoesånnt.. ahahha

8. Hvor lenge var dere i London? Fem dager. Fra mandag til fredag 🙂

9. Hva synes du om London? Jeg synes selve byen virker så rotete, det er ikke søppel osv men det er så blanding av nye og gammle bygg, høye og lave osv. Mange steder var det rett og slett bare rotete også, ahahah. London er jo en fin by, masse inspirasjon, og fantastikse mennesker å se på og lytte til. Det var ikke spesiellt dyrt heller 😀 ahahha, noe er jo selvfølgelig dyrt men alikevell billigere enn i Norge.

10. Hadde du reist til London med klassen en gang til?ABSOLUTT! Hadde jeg fått tilbud om å reise til London med den herlige gjengen en gang til ville jeg garantert svart ja! 😀   .

11. Hva ville du anbefalt å gjøre i London? Dra med de turist bussene rundt i byen, da får du sett utrolig mye samtidig som du får masse info. Ellers så er jo jeg glad i mennesker osv, så en tur i en av de fine parkene er også å anbefale, bare for å få inspirasjon. Matilda musikalen er også hvert å se!

12. Hadde du med kamera? ehm, ja det hadde jeg. Alle bildene som er i innleggen jeg har lagd er fra kamera, bortsett fra Chelsea stadioen, jeg orket rett og slett ikke å drasse med meg kamer den dagen, fordi vi skulle rett på shopping etterpå.

13. Hvilke hotell bodde dere på? Jeg husker ikke… :O Må sjekke det opp.

14. Er det lagt ut noen bilder på instagram?Hva heter du igjen? Jeg la ut ett bilde fra London på instagram.. ahahha. Jeg heter @Jennyeliassen 🙂

15. Hvorfor har du ikke blogget om dag fem? Dag fem reiste vi hjem, vi kjørte buss fra hotellet klokken ti tror jeg ? Og kjørte over en time, så måtte vi jo sjekke inn osv. Fly turen var på to timer og vi måtte også stille klokka en time fremover så dagen gikk plutselig ganske fort. Så ikke noe nødvendighet i å blogge om den dagen 🙂 ahahha. Ett siste gruppe bilde som ble tatt når vi landet på Gardermoen, slitne og men kjempe happy for at vi hadde hatt en koselig og flott klassetur. Er så glad i den gjengen under at du aner ikke! <3

Har dere flere spørsmål så er det bare å spørre:)

JennyEliassen♥


London – Day 4 – Part 2


Heei ;)) 

Etter at alle hadde kommet ned i lobyen gikk vi til undergrundsbanen, for å ta t-banen til China Town. Ååååå, gud for et herlig sted. Hvor enn du går var det noe kult å se på, en gatesanger her, en bod som solgte leker der og resturanger overaaaaalt! Vi endte opp med å spise på en litt “bortgjemt” bufe etter at vi hadde gått et stykke. Vincent, jeg og Martin dannet vell baktroppen en stund der, ahhaha. Vi ble nemelig ganske så fasinert av den mannen på bilde over som spiller gitar, aldri hørt en sånn stemme noen gang! Den var vakker, stille, rett og slett ubeskrivelig, helt unik. Fikk en ro i hele meg når vi gikk forbi han. Vi spiste og koste oss masse på resturangen. Etter a vi hadde spist og smakt masse rar kinesisk mat var det en gruppe som dro tilbake til hotellet for å slappe av, pakke osv også var vi en gjeng som fant ut at siden klokka ikke var mer enn halv ti ellerns og det faktisk fortsatt var over ti varmegrader ute kunne vi gå hjem til hotellet. Ikke før vi rundet hjørne enn gang fant vi som gikk fort ut at vi ville ha dessert. ahahha. Jeg var så mett etter kina maten så jeg kjøpte et helt vanelig og enkelt brownies stykke. De voksne kjøpte noen monstre av kaker, ble nesten kvalm når jeg så på de. ahahha. Etter at vi hadde kost oss på den lille kafeen en stund lenger enn vi hadde planlagt fordi det begynnte å regne gikk vi videre, vi gikk innom noen få butikker og kom oss til hotellet til slutt, etter at vi hadde vandret gjennom en park og hørt “lyden av London”. Når vi kom på rommet var jeg og Karoline litt alene før Ada kom meg Vincent og Martin. Martin var min “partner in crime” i London ahahah, det var noe jeg fant ut. Så jeg Martin så fant jeg automatisk de andre også. Dessuten er jo Martin bare god. Jeg pakket en del før vi dro ut på kvelden men var ikke helt ferdig, nesten alle jentene hadde kjøpt “onepicer” på primark så vi fant ut at vi skulle reise hjem i de, så jeg pakket ikke ned den grønne drakta mi. Mens jeg var på badet og pakket sammen noe shampo osv fant Martin ut at han skulle ha på se deg drakta, så jeg kom ut av badet til synet under. Holdt på å le meg i hjel! ahahah. 


JennyEliassen♥ 

London – Day 4 – Part 1


Heei ;)) 

Dag fire i London sto vi opp tidlig! ahahh. Vi var på Chelsea fotball stadion. Ingen i klassen er egentlig Chelsea fans men gutten fikk velge mellom to fotball stadioer og ble enig om at Chelsea var kult, så vi jentene hang oss bare med på det. Fy søren det var stort! ahahha. Jeg er jo til grader litt fotball interisert med det mener jeg at jeg ikke ha vondt av å høre om fotball, sparke fotball eller se på en kamp. Jeg er ikke egentlig opptatt av fotball sånn som gutta kan være 😉 ahahha. Jeg visste hvem en av spillerne på Chelsea var, og det var Torres. Da følte jeg meg nesten litt flink, ahahahah. Vi fikk en omvisning rundt på stadioen og var blant annet innom bortelags garderoben- som var utrolig stygg i forhold til Chelsea garderoben som vi også var innom. Vi fikk gå opp der hvor spillerne går opp(når de skal ut på banen), og vi fikk sitte der hvor laget sitter under kamp når de ikke spiller osv. Vi var også innom presserommet og masse annet. Det var veldig kult! Trodde det skulle bli myeeee værre for å si det sånn! 

Etter at vi hadde hvert på Chelsea dro vi til Oxford Street og shoppa i rundt to, to og en halv time. Mange av oss var egentlig ikke i så veldig shopping humor så vi ekuperte en del bord på en McDonalds og satt der en stund. etter at vi hadde hvert i Oxford Street en stund lenger enn planlagt dro vi egentlig alle sammen tilbake til hotellet. En liten gjeng som stoppet innom handlegata vi var i den første dagen blant annet jeg gjorde dette.  Karoline og Aurora holdt følge med meg da så det ble enda mere kos, tull og shopping. Vi var tilbake på hotellet rundt halv fem tror jeg, da var vi bare på hotellrommet og slappet av. Når vi reiser så mange på tur så var det jo nesten en selvfølge at du hadde flere på rommet enn de som egentlig bodde der 😉 ahahh. Og den fjerde dagen var det maaange innom rommet vårt. Vincent og Aurora var der lengst men vi fikk også besøk av Guro, Marius, Ole, Sara R, Sharu, Martin og Luis. Derfor var det ikke så lett å slappe av det var heller ikke så lett å få pakket spesiellt mye. Klokken seks hadde alle på en eller annen måte faktisk fått kledd på seg nye fine antrekk, sminket seg og alle var klare til middag, i China Town 😀

JennyEliassen♥ 

London – Day 3 – Part 2


Etter at vi hadde hvert på skolen gikk vi nedover den lange bakken fra skolen og kom til sentrum. Der spiste vi på Pizza hut, fantastisk pizza. Jeg, Sander, Vincent og Aurora kastet alle småpengene vår på regningen til han mannen så han fikk et berg med tips 🙂 ahahha. Så var det å ta undergrounden tilbake til London. Vi delte oss igjen etter undergrounden fordi en del av oss jentene ønsket å se enda en musikal mens vi var en del som var litt slitne og ville tilbake til hotellet. Så vi var en jentegjeng som kom oss på musikal, omg!!

Vi så på Matilda av Roald Dahl som faktisk er norsk! Pretty insane.! Uansett den musikalen er noe av det råeste jeg noen sinne har sett. Løvenes konge som jeg så kvelden før kunne ikke måle seg en gang. Matilda handler jo om den unge jenta Matilda som har noen teite foreldre, en stor fantasi og en smart smart hjerne. Hun begynner på skolen og der møter hun den fæleste rektoren noen sinne. Jeg har alltid elsket Matilda men denne musikalen var sjuk! Det som var mest imponerende var at mye av handlingen foregår på en barneskole så det var mange barn som spillte de ordentlig serriøse rollene, mens de voksne var ganske tullete. Noe jeg likte veldig godt. Barna var utrolig gode. Ingen tvil i verden om at de ikke burde stått på den scenen, og de holdt ut hele kvelden. Scenen var også genial, alt passet sammen og gikk inn i verandre. Sangene, dansen og kostymene var også magisk. Når hun ene jenta ble kastet ut i publikum fordi rektoren ikke liker flettene hennes ko mdet masse apluas, og jenta forsvant helt, plutselig falt hun ned fra taket. Det var konfetti kanon, laser nett, sparkesykkler, og husker. Drar du noen gang til London må du bare se den musikalen, hvis jeg noen gang kommer meg til Lodon på nytt skal jeg absolutt se den på nytt! Mamma kjøpte cd-en så jeg har hørt på den en million milliard ganger nå :)) mehehhe. Når jeg skulle ut av teatret klarte jeg ikke å gå ordentlig, Karoline bare gikk rundt å gapte ahahha. Og midt oppi alt styret med å gå ut av musikalen ringte verdens fineste gutt som jeg ikke hadd hørt stemmen til på en evighet, mye av samtalen vår var bare jeg som sa omg, og jeg klarer egentlig ikke helt å huske hva vi snakket om.. Unskyld Jon Olav:) ahhahah. Musikalen satt helt i meg og jeg var i et lykke sjokk hele den kvelden for å si det sånn.  Jeg fikk gåsehud av å skrive dette! Bare sjekk ut videon under og du kommer til å skjønne hva jeg snakker om. Jeg og Aurora gråt som bebier, og Jeg og Guro lo fordi vi følte oss som en del av musikalen. En sinnsykt opplevelse, spesiellt når publikum reiste seg, jeg har hvert med på stående applaus i LONDON!! 😀 AMAZING!!

 Etter musikalen dro vi tilbake til hotellet, hotell kveldene var kjempe koselige ettersom det bare var snakking, tull og kos. Masse kos 🙂 ahahha. Når vi kom fra musikalen var jeg og Karoline ganske så sultne så vi kjøpte noe vi trodde var baguetter og Nutella for å spise på rommet, når vi kom på rommet og fikk lest at vi hadde kjøpt pølsebrød, lo vi litt (ganske mye) også spiste vi Nutella på pølsebrød, halv tolv i London. Ikke mange som kan si at de har gjort tror jeg 🙂 ahahhaha. 

Dag fire kommer antagelighvis i morgen, må se ann litt 🙂 ahahha. 
Har du sett noen musikal i utlandet?
Ønsker alle en super kveld videre 🙂
JennyEliassen♥   

London – Day 3 – Part 1


Dag tre i London startet vi med å dele oss litt, noen ville på London Eye også var vi en hel gjeng som ville til Camden som er ett kjent marked. Vi spiste frokost på en kafee vi fant langs veien, de som jobbet der var hyggelige og var snille med å smøre det vi ville ha på baguettene våre. 🙂 *Bortskjemte… kniis* Jeg kjøpte også kakaoen på bilde over på den kafeen.  Når vi kom oss til Camden markt ble jeg frelst, gud så mye kult. Jeg er ikke så kunstnerisk av meg men jeg er ikke flau over å si at jeg heller vil være i Camden enn på Oxford Street. Det var så mye rart og se på, overalt. Butikker som hadde skikkelig klasse og andre butikker som var som gammle skattekammre. ahhhhh. Vi kom oss rundt omkring i området på rundt to timer og jeg nøt tiden der, Sara pruta masse, og vi fortlate sikkert hundrevis av selgere at vi var fra Norge og ikke Tyskland som de trodde.  Vi kjørte også undergrounden 😀 ahahha, det er jo egentlig ikke noe spesielt men det er jo en helt unik kultur det også 🙂 Mange folk der er jo selvom de til tider er i sin egen verden, veldig vennlige og pratsomme. Noe av det beste med London har hvert alle de forkjellige stilene, inspirasjon, inspirasjon 🙂 kamera mitt har flere bilder av fremmede som jeg bare skal rediger og kose meg med, bli inspirert og bare smile. *Loooove* Etter Camden satte vi oss som sagt på undergrounden, vi kjørt leeeenge med den ahahha. Vi skulle besøke en skole som lå et stykke utenfor London. 

Vi skulle nemelig på guidet tur rundt på Harrolds school. Skolen er en gutteskole, men vi fikk vite at de tok inn noen jenter bare for å forbedre snittet.(ahahahhaha) Det er en internatskole, noe som vil si at guttene bor der. De bor der fra 13årsalderen til de er 18. Skolen lå på toppen av en lang bakke og var litt sånn landsbyaktig egentlig. Hele skoleområdet var så stort at jeg følte det var en landsby. Det var ett hus for hvert fag i stedet for et klasseromm lissom. Så de hadde matte i et hus også måtte de gå et stykke før de kom til f.eks kjemi huset. Helt sykt. Svømmehallen, vekt rommet osv osv, var stort! Fotball baner, tennis baner, de hadde alt. Når vi gikk rundt endte vi opp i en park, før vi gikk mot spisesalen, det lukta himmelsk! Mens vi gikk rundt hadde guttene skole, og det var blant annet en av gruppene som drev med militær opplegg så de hadde uniform og gevær ellerns. Guttene var også veldig vennlige, skoleuniformen har hatt så når de gikk forbi vippet de hatten som et lite bukk, herlig. ahahha. Han ene hilste på meg og Nora med å si “Bonjor” det var rart å høre når vi var blitt så vandt til å si helo. Men over halvparten av elevene kommer ikke fra England, mange er fra Kina osv.  Det øverste bilde er av kirken dems bakfra/neden ifra og det nederste bilde er av kirken ovenifra/fremsiden.  Det var også ett sykt uteområde rundt om kring, der det egentlig ikke var noe spesiellt lissom, men det var blomster, fontener og benker rundt om kring. Vi var innom det eldste rommet på skolen, et langt smalt ett egentlig med masse navn rundt om kring. I gammle dager når de gikk ut av skolen skrev de navnet sitt på veggen, og for lenge siden gjorde de det bare der det passet seg men etterhvert skjønnte lærerne at de sparte masse plass hvis det ble skrevet organisert. En scene av den første Harry Potter filmen ble også spillt inn i det rommet, noe som er ganske kult.! Guiden vi hadde, er den gammle mannen med rødt slips, en fantastisk herlig fyr. Han snakket mye men det gjorde ingen ting fordi jeg skjønnte hva han sa, han var også opptatt av at alle forsto. Han er en gammel professor fra skolen som guider rundt nå. En fantastisk fin fyr! Ordentlig britisk:)))  

Har du besøkt en iternat skole noen gang? 

JennyEliassen♥   

London – Day 2 – Part 2

Etter at vi hadde hvert en tur på Madam Tussaud, gikk vi på KFC(Bilde av Sara, Aurora og Vincent, øverste) 🙂 Ole ville nemelig veldig dit, så vi andre hang oss på. Det ble mye mat. ahahhaha. Jeg, Sander, Karoline, og Vincent bestillte ikke mat en gang men ble mere enn mette. Etter at vi hadde hvert på KFC gikk vi til Oxford street for å shoppe litt, vi hadde ingen flere planer før litt senere på kvelden. Rundt klokka tre var mange av oss lei shoppinga i Oxford street så vi var en liten gjeng som dro til Covent garden, underveis stoppet vi litt her og der. (Bilde av Ada og Guro i skobutikken som vi stoppet i underveis) Covent Garden var jo drømme sted, jeg elsker jo sånne ting! 🙂 og alle de teite t-skjortene som hang i alle bodene, jeg sto ikke og hummret stille for meg selv, jeg lo så høyt og mye at jeg nesten grein. Sånn går det når du har tørr humor. ahahha. Sharu, Luis, og Marius ble tegnet og det skapte enda mere latter i gjengen. Søte gutter. Etter nesten to timer i Covent Garden dro vi tilbake til hotellet. Vi var ikke på hotellet så lenge fordi vi skulle på MUSIKAL!! D: Vi har en super klasse og guttene skjønnte at det var billigere med gruppepris osv, så for at de skulle få dra på Fotball stadion(Kommer tilbake til det) så måtte de være med oss jentene på musikal. De var veldig skeptiske i starten men de sa hvertfall at de ble veldig posetit overasket. Noen av de satt tilogmed med tårer i øynene (Trenger jo ikke nevne de nå, for det er jo litt flaut når du er gutt 😉 men de var hertfall veldig søte) Vi så The lion king – Løvenes konge på norsk. Jeg synes det var utrolig bra, scenen og kostymene var helt sinnsykt!! Men jeg synes det var steder skuespillerne mumlet alt for mye, og det var de voksne som mumla, ikke de to barna som var med. Samtidig skjønnte jeg ikke helt hva som var greia med Timon og heller ikke helt greia med fuglen. Skal ikke gå nærmere inn på det for da må du ha sett musikalen for å skjønne hva jeg snakker om 🙂 Absolutt en super musikal, ingen tvil om det. ahah. (sjekk ut reklamen av musikalen under)

 

 

Innleggene om de andre dagene kommer så fort jeg får tid, vet ikke helt hvor mye som skjer på skolen osv, men skal få prøvd å lagt de ut så fort som mulig 🙂

Har du sett på musikal i London?

Har du besøkt Covent Garden?

 JennyEliassen♥     

London – Day 2 – Part 1


Dag to i London ble som du kanskje skjønnte brukt på Madam Tussaud. Hele dagen ble ikke brukt der men starten, vi var der klokka ti og vi gikk bare rundt og tulla, tok bilder og koste oss. Jeg ble gående rundt å måpe fordi det var så mange kjendiser der som jeg virkelig ikke trodde kom til å være der. Samtidig ble jeg litt skuffet over at det var så “få” kjendiser der. ahahah, men reiser du til London burde du absolutt ta turen innom Madam Tussaud. Høydepunktet der var Marvel superhero filmen i 4D, omg!! Det var helt villt. ahahah. 

Har du hvert på Madam tussaud noen gang?

JennyEliassen♥ 

London – Day 1 – Part 3

Vi kom ikke på hotellet før sent, aner ikke hva klokka var men vi var utslitt. Jeg delte rom med Ada og Karoline og noen finere jenter må man lete lenge etter. Ada klikker fullstending etter at klokka paserer ti, ahahaha. Når vi kom opp på hotellrommet vr det første vi gjorde å kaste fra oss bagasjen og skoene, så hoppet vi rundt i sengene. lo og skrek litt lavt 🙂 ahahah. Vi la oss ganske tidlig ettersom vi var helt utslitt etter den lange dagen vår. Vi skulle dessuten ganske tidlig opp dagen etter 😀 


Ada synes det var kjempe gøy og kaste seg ned i senga bare for å sprett opp igjen 🙂 ahahha.

JennyEliassen♥