FAM IRVOLL VISNING!!

Heei ;))

ENDELIG, har jeg fått somlet meg til å lage dette innlegget.. Tiden flyr fra meg og det er alerede nesten en uke siden jeg og verdens beste Guro stakk hodene våre inn på Oslo Fashion Week. Dette innlegget er bare en katastrofe ettersom jeg bare begynner å fangirle ved tanken på at jeg faktisk var der!! Jeg sitter å smiler som en idiot her nå, ahaha. Tuuusen takk Fam Irvoll for at du puttet meg og Guro på lista til visningen din. Mamma og pappa tusen takk til dere også for å la meg dra inn til Oslo etter klokka ni, alene., Dere er de beste, selvom jeg ikke helt tror dere skjønner hvor mye dette faktisk betydde for en på fjorten år. Hvis jeg har brukt ord som herlig, fantastisk, nydelig, omg osv.. så beklager jeg men når jeg sitter her og skriver mister jeg rett og slett alt ordforåd jeg noen gang har hatt. Følelsen og det kikket jeg fikk av å være der sitter fortsatt i meg og jeg tror ikke det går bort med det første. 

Det var serriøst noe av det morsomte og sykeste jeg har opplevd. Før vi kom inn på kunsternes hus måtte vi krysse oss av hos dørvakten (sinnsykt skummelt) men jeg sto jo på listen så det var ikke noe problem, ahah, det var derimot ett problem for de tre gutta som skulle tøffe seg for noen venner og prøvde å komme seg inn ved å si random navn tror de ble ganske sjokert når jeg og Guro som kanskje var 4 år yngre enn de bare kom rett inn.  Når vi kom oss inn, gikk vi nesten rett på Storm Pedersen og Mira Craig!! Jeg følte egentlig at jeg bare sto i veien uansett hvor jeg gikk, alle kjente jo hverandre, og der sto jeg og Guro som de outsiderne 😛 Stemmningen var sinnsyk! Jeg og Guro beveget oss litt fremover og der sto Gabrielle… Klikka for oss begge to, for når vi snudde hodet sto plutselig Fam i toppen av trappa! Så gikk vi opp der hvor visningen skulle være vi kom oss ganske raskt opp dit og fikk ganske greie plasser. Den ene kjendisen etter den andre kom inn, Maria Mena, Jhon(?) fra Farmen, Moods of Norway mannen(husker ikke hva han heter), og masse bloggere, også kom plutselig SIRKUS ELIASSEN..!!!  De gutta er litt i overkant crazy, utrolig herlig. Skulle nesten tro vi er i slekt 😛 ahaha (vi er ikke det altså!) De hadde en liten konsert for oss hvor de sang to sanger og de klarte virkelig å løfte stemmningen rett til topps. 


Fam er jo kjent for veldig levende visninger og det har hun igjen klart! Hun hadde med både rap og dansing som gjorde at dette showet også ble unkit. Jeg digger klærne til Fam men noe kan bli litt for mye eller litt for vulgært noen ganger, jeg synes denne kolleksjonen var HERLIG! Den var ikke så vulgær og den bærer ett stort preg av 80-talls moten. I alt fikk vi se en utrolig Fam aktig visning med noen nye trekk.  Og jeg som bare elsker 80-talls moten skulle ønske jeg hadde alt i skapet mitt.


Charlotte Thorstvedt er jo nydelig! Hun var en av modellene under visningen og hun var strålende. Henrik Thodesen var også der,og de to er ordentlig herlige. Er de sammen eller hva? Trodde de var det men så skrev jeg til Henrik på intagram at Charlotte var nydelig på visningen og plutselig var det masse folk som raget på meg fordi de ikke var sammen lenger? What, jeg sa hun var fin. Hadde jeg gått catwalk og fått invitert folk hadde antageligvis både eks-kjæresten og alle vennene mine blitt invitert (: Hvertfall Charlotte var utrolig hyggelig og hun har bare den sykeste kroppen!!! *___* 


Selve visningen var ferdig rundt halv ti/ ti over ti tror jeg, men mamma sto i kø så vi fikk beskjed om å “mingle” ahaha, det er kanskje en av de herligste beskjeden du kan få når du står i ett rom stappfult av kjendiser og masse unike stiler. Og jeg og Guro måtte jo være “fans” og spørre om bilder.. ahaha. Mira Craig begynnte å prate med oss, og lurte på hva vi synes om kolleksjonen osv SINNSYKT!! Mariann fra Surferosa kommenterte bilde jeg la ut av oss på instagram i etterkant og hele denne opplevelsen føles nesten som en drøm. Stemningen var ikke mindre oppi taket etter visningen for å si det sånn, alle var happyfaces, og hadde det koselig. Fam løp rundt men vi fikk heldigvis stoppet henne så vi fikk tatt ett bilde :DDD 

//Bildene i dette innlegget er tatt av meg og Guro også har jeg lånt bilder av OsloFashionWeek og av Benedicte Haugaard

ALLE BURDE EN ELLER ANNEN GANG FÅ OPPLEVE EN OSLO FASHION WEEK VISNING!!

Noen gang hvert på en mote visning?

Ble dette innlegget bare kaotisk? 

JennyEliassen♥