Verdens beste Bjørnii <3

Heei ;))

En av mine aller beste barndomsvenner konfirmerte seg i dag  og jeg synes han burde få en hilsen<3

Noen folk er heldig og får en bestevenn i løpet av livet, jeg er utrolig glad for at jeg har hatt deg som venn i snart 15 år, for alt det rare vi har fått oppleve sammen, alle vennene dine som også er blitt mine (Isac og Kondrad) og for deg. Jeg er glad for at du er som en bror for meg, og at jeg alltid vet at du stiller opp. Jeg er glad for at helt fra vi var små har vi hvert venner og for at du alltid kommer å ser på teaterforestillinger år etter år, jeg vet du synes det er ganske kjedelig fordi jeg har jo tvunget deg inn i alle mulige roller helt siden vi kunne snakke og gå.
Feiringen din i dag, med deg, og familien din var flott. Noe jeg også er glad for at jeg har fått oppleve.
Du er herlig og “tradisjonene” vi har når vi er hos hverandre er bare noe vi to forstår oss på.. Brett- spill og mamma Mia

 

 og det at du kun en eneste gang har klart å være oppe lenger enn ett alle de millioner vis av gangene vi har sovet over hos hverandre er rart å tenke på. Matlaging er heller ikke din sterkeste side.. Husker du når du skulle imponere Markus, Andrea, Petter og meg med stekt egg? ahahahaha. Ripsbuskene i hagen til Ingrid og Eugen har hvert det beste gjemmestedet hver gang vi har lekt gjemsel og jeg har absolutt ingen anelse på hvor mange kino filmer vi har hvert å sett sammen. Jeg husker aller best når vi var å så på Michael Jackson filmen og du sovna eller når vi reiste oss opp og dansa bakerst i salen når vi så Olsenbanden på Rockern… Du er herlig, snill, god, fantastisk og vidunderlig.
Latteren din er noe av det beste med deg, den ligger alltid bak i hodet mitt ett sted og får meg alltid til å smile.
 

Jeg er veldig veldig glad i deg Bjørniii 

Stoor klem fra Jenny