Mammaen min

Heei ;))

I dag hadde mamma bursdag. Hun ble ordentlig gammel 😉 ahahah

Mamma, jeg er så utrolig glad for at akkurat du ble mammaen min. For at akkurat du er den du er. For at du har lært meg å være den jeg er.

Jeg er glad for alle turer til nord Norge vi har hatt, og for alt morsomt du kan fortelle om “gammledager”.

Jeg er glad for at minnene i fjøsen er så teite at det bare er vi som skjønner at det er minner. At vi kan ligge oppe til klokka to å le av sauer, jeg mener Hallo lissom?

Jeg er glad for at du har tatt tak i FAU, KRFU (vet da søren hva alle disse forkortelsene er), for at du har hvert med og hjulpet klassen til å få ett bra miljø.

I sjuende stillte du opp på både Hvaltjern og overnattinga på skolen, i niende har du stilt opp med “Gratis mat hos Jenny” og du har også støttet det.

Noe av det beste med deg er at du stiller opp, du støtter meg, samme hvor teit eller spontant det er.

Når jeg plutselig fikk for meg at jeg skulle søke praktisk plass på Nordland teater i vår, gikk det ikke lang tid før du var med på det.

Det er jeg så ubeskrivelig, utrolig glad for.

Jeg er glad for nettopp dette, at du tidlig skjønte at teater var viktig for meg.

Hva hadde vell jeg hvert uten Eureka? Jeg hadde hvert i en helt annen vennekrets.

I starten av Eureka “eventyret” ditt, var det vanskelig. Plutselig var du ikke bare moren min, men moren til 18 andre også, senere har det bare blitt enda fler. Nå er det heldigvis litt lettere å dele deg.

Alt du gir av deg for at jeg skal ha det bra, for at vennene mine skal ha det bra er noe jeg alltid kommer til å elske deg for.

Selvom du flere ganger i uken kan bli sint som en okse fordi jeg ikke har tatt ut av oppvaskmaskinen eller fordi jeg ikke vet hva vi skal ha til middag, vet jeg  jo at jeg kan bli akkurat like sint 😉 (hvor har jeg det fra montro?)

Spontanitet er ikke det du er mest begeistret for, som når jeg plutselig fant ut at jeg skulle ta med kyllingen Fred på skolen, da var du ikke veldig høy i hatten, men du sa ja alikevell 🙂 Noe 9A, Fred og jeg ble glade for.

Når jeg i sjuende slet med kyssesyke og i store deler av åttende/niende har slitt med hodepine har du hvert der. Støttet meg på sykehuset, og hjemme. Selvom alt jeg vil noen ganger er å sove, og du vekker meg fordi jeg må få i meg mat før jeg skal legge meg igjen, akuratt i sånne øyeblikk er du den største idioten på jord 😉 og jeg er ikke redd for å være sint, sur og gretten.

Mamma, du er mammaen min uansett, noe jeg er glad for. Jeg er stolt av at du er mammaen min.

Du er noen ganger en stor smule litt for aktiv på Facebook, og du kan kanskje drikke litt for mye latte.

Men hvem bryr seg vell om de små tingene 😉

Jeg kommer alltid til å støtte deg, på akkurat samme måte som jeg vet du alltid støtter meg.

De vi har liggende foran oss er sikkert ikke en lett vei å gå, men jeg er sikker på at med hjelp fra familie og venner, latter og glede, sang og dans, kjærlighet og klemmer,

Da skal vi klare det!

Akuratt som vi har klart alle vanskligheter før.

Takket være deg har jeg venner som kunne gått til månen for å se meg smile, jeg har venner som tvinger meg til å spille sjakk for å få meg til å føle meg bedre.

Takket være deg har jeg, Andrea og Markus. De bestevennene jeg har 🙂

Jeg har ett hjem som er stappfullt av kjærlighet og selvtilitt.

Og jeg har meg selv, en jente som ikke kunne brydd seg mindre om hva folk tenker, synes eller mener.

Jeg vet jeg er rar, spontan, gærn, osv.. Men jeg er stolt av det fordi jeg vet hvor jeg har det fra, fra deg 🙂

Mamma, jeg er glad i deg ♥

JennyEliassen♥