Vrengt selvbilde ?!..

Hei ;))

I dag hadde jeg svømming for første gang på ungdomskolen. Noe jeg vet mange av jentene i klassen gruet seg til fordi de ikke ville vise seg fram til guttene, fordi de hardde for tjukke lår, for stor mage, så dum ut uten sminke osv..

Jenter dere må slutte å plage dere med disse tingene, dere er perfekte sånn som dere er fordi dere er unike på deres måte! Tenk hvis alle skulle gått rundt som grå klatter. Skal jeg fortelle deg noe rart..? Vi hadde fortsatt sagt at vi hadde for stor mage eller lignende fordi vi har folk i blant annet moteverden som er så tynne at det nesten er forferdelig, de er så tynne at man ser ribbeina deres. Ansiktet deres er så magert og armer og ben tynne som pipestilker.


Er det sånn dere vil se ut..? Et levende skjelett..?

Vi jenter kan bruke sminke, det kan også gutter. Jeg selv bruker kun Maskara og det er som oftest på fredager/mandager for det er da jeg er mest sliten. Jeg føler meg kun mere våken, eller at jeg ser mere våken ut da.

Hos oss har også mange av guttene satt en grense på hvor tynn eller hvordan jenta skal se ut, Gutter dette iriterer meg grenseløst!! Vi må få være den vi er, den vi er skapt til å være, for vi kan faktisk ikke være bedre enn den vi er.! Og mange jenter hører nettopp på dette, at de må være tynne, og uten en eneste kvise for at guttene skal like dem.! Men jenter det er feil, guttene skal ikke like oss fordi vi spyr opp maten vi spiser eller at vi hopper over måltider for å gå ned i vekt, Kviser og hudproblemer kommer og jeg er nesten sikker på at alle i løpet av sitt liv opplever en kvise. Guttene skal like oss for den vi er, som person, humor og hvordan vi oppfører oss.


Marylin Monroe er ett fantastisk eksemplar på en sunn kropp 😉 Og hun burde absolutt være et forbilde for unge jenter i dag.!

Forvrengt selvbilde kommer ganske mye av dette, at man får så dårlig selvtilitt at vi glemmer hvem vi er eller hvordan vi skal oppføre oss. Vi blir fulstendig oppsatt på få den perfekte kroppen vi ser i blader/magasiner eller bli akkuratt som den jenta alle misunner. Tro meg har hvert der.! Men jeg har kommet opp fra mørket igjen. Jeg er meg selv, for jeg klarte til slutt å se at vennene mine synes jeg var bra nok og da kunne de andre bare dra til ett vist sted..! (Så dette ikke blir en misforståelse, jeg har ikke hatt så mye problemer med selvtilitten som mange kan ha, og i verste tilfelle kan vrengt selvbilde føre til at personen blir anorektiker.)

Så nå tror jeg at jeg har fått ut mye av mitt “Sinne” eller “Dårlig” oppførsel. Og jeg håper at alle dere jenter som sitter der ute og er misfornøyde med kroppen sin.! Hver så snill, dere er perfekte, dere er faktisk mere perfekte enn alle damene dere ser i magasiner for de er redigert til 1000..!

Nå tenkte jeg å høre hva dere synes 😉 Svar ærlig for nå kommer nemelig en liten test på om du har lært noe av dette innlegget 🙂

 




Over: ser du utslitte modeller uten fett på kroppen og nesten ingen former.

Svarte du ja..?

 




Over: Her ser du bilder av helt normale jenter fra min side som har både former og et varmt utrykk i ansiktet.

 

Nå hva synes du er best..?

Hva mener du om denne saken..?



 

Jenny