For en fest


Heei ;))

Det er alt for lenge siden jeg har blogget, og jeg beklager! Jeg har så mye jeg vil skrive om og fortelle om at jeg rett og slett ikke blogger i det hele tatt. Vennene mine og også mange fremmede maser ofte om at jeg kan blogge om dette eller filme det osv. Jeg har mange bilder og mange videoer jeg må bare få tid til å sortere osv. Jeg har lest gjenom kommentar feltet og det var en god del spørsmål jeg også ønsker å svare på – ser det er mange av de samme som går igjen. Det tar jeg i et eget innlegg for jeg tror dette innlegget blir langt nok. 

Jeg har nemlig tenkt å skrive litt om bursdagen min 🙂 Mange av dere vet at jeg er litt for glad i bursdager; sjokolade, ballonger, kaker osv, bursdager er fantastisk! Jeg hadde bursdag mandag 23. mars men allerede på lørdagen fikk jeg den første kaka, og den var alt for god en tidlig morgen. På søndag dro hele familien på kina resturant og alt var fantastisk! Maten var god, desserten var god og selskapet var bra. Vi hadde jo uka i forveien hatt forestillinger med skolen og når helgen endelig kom hadde vi teaterøvelse + at jeg rakk en tur innom Christina som fyllte 18, lørdag 21.mars. Det var en bra helg og det ble rett og slett perfekt å avslutte en veldig lang og slitsom uke på kina resturant. 

Og enda hadde ikke bursdagen min begynnt. 

Dagen startet ganske vanlig, jeg våknet av pappa som sang bursdagsang for meg, før jeg sjekket telefonen og allerede klokka sju var jeg spammet ned med varsler, og søte fine meldinger – og jeg ble så glad :)! På toget møtte jeg verdens beste Aurora og fikk en god klem, før jeg i lillestrøm møtte både William og Nasjo og fikk enda flere klemmer. Vi begynnte ikke før 10.20 så jeg og Mikaela startet dagen med frokost på starbucks, etterhvert kom også William og Erika. Erika hadde bakt de magisk gode cookisene sine omg, jeg skulle ønske jeg kunne gi en til hver og en av dere for det er det beste jeg noen gang har smakt! Vi avsluttet frokosten med å kjøpe sjokolade <3 Når vi kom oss til skolen hadde vi alternativ norsk/ drama øvelser i norsk timen, det var veldig morsomt, veldig kreativ og anderledes. Jeg fikk søt bursdags sang og jeg fikk bestemme noe greier på den ene leken (wohoho…hahahah)  


Jeg fikk litt en hel haug med hilsninger på facebook. Lange, korte, bilder, minner, videoer – utrolig mange koselige ord som jeg setter veldig pris på. Jeg fikk også mange hilsninger i kommentarfeltet på bloggen, på instagram, og på innboks og meldinger. Tusen takk! Jeg fant også ut at det er bra å ha lader på bursdagen sin, jeg gikk tom for strøm rundt klokka 10, ladet og var tom igjen rundt 14. Jeg hadde skoletimer i denne perioden og mobilen lå for det meste i garderoben, men den lyste i ett kjør, noe som er veldig morro. Vi hadde drama timer og skoledagen i seg selv gikk veldig fort 🙂 Mina ga meg tidenes klem når hun endelig fant meg og hele scenen som vi gikk igjenomm stoppet opp hahha. 

0kxGKDRmFO
Etter at skolen var ferdig 15.30 blåste denne gjengen opp en haug med heliums ballonger til meg, og når jeg ikke trodde det gikk ann å bli mer happy og glad i vennene sine.. Dro William fram ett pølsekostymet (!!) Føler dere trenger en forklaring; Vi er en gjeng som tar toget sammen, hver dag.. Når vi kommer til Jessheim er det et veldig lite stykke å gå fra stasjonen og til skolen. I hele vinter har vi gått igjennom senteret fordi det er kaldt å gå ute. Da går vi forbi en kjempe kul butikk, med masse kostymer og funny teater ting. Pølsedrakta har stått i vinduet som utstilling alt for lenge, og hver gang vi har gått forbi har jeg sagt at jeg ønsker meg den! Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få den, og nå når jeg har en pølsedrakt liggende på rommet vet jeg faktisk ikke hva jeg skal bruke den til i det hele tatt. Hahahha, Øyeblikket når jeg skjønnte at de hadde kjøpt en pølsedrakt til meg, jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte ahhaha. De tvang meg til å gå med pølsekostymet og en haug med heliums ballonger hele veien hjem.. Altså, en ting er å gå rundt på skolen med en pølsedrakt – alle der vet at jeg gjør mye rart.. Men å sitte på toget eller gå gjennom et kjøpesenter, jeg følte meg litt dum hahah. En fyr ropte tilogmed “Hei, Pølsa” etter meg og jeg tror ikke jeg har sett Mina le så mye før ahhaha. 
Den flotte gjengen av mennesker ble for meg spontant med hjem og for de planlagt med meg hjem. Hahaha, jeg hadde ingen planer for kvelden uansett så det gikk jo fint. Vi skulle ha taco til middag (på en mandag!!) siden vi spontant ble noen fler enn det mamma hadde regnet med, dro vi på butikken og handlet mer taco og også masse smågodt, sjokolade og iskake. Vi spiste taco og kosa oss masse. Aurora kom også etterhvert og da var jeg happy, happy for at alle de flotte menneskene var der for meg og for å feire at jeg ble ett år eldre, det var koselig. I tillegg til disse var jo pappa, lillesøster, lillebror og en kompis av lillebror også der så vi var mange folk. Etterhvert kom også Christina og hun droppa The Script konserten for å henge med oss, jeg ble glad og kvelden endte rett og slett veldig bra 

Når jeg til slutt var alene, fikk jeg sett igjennom alt som ble delt, lagt ut eller sendt til meg i løpet av dagen + at jeg fikk snakka med venner det er lenge siden jeg har snakket med, noe som var veldig deilig. Jeg sovnet helt utslitt men også veldig lykkelig! 🙂 Noen har spurt om hva slaks gaver jeg fikk, Jeg har aldri brydd meg mye om gaver eller å skryte av hva man får, men av familien fikk jeg penger, ellers så fikk jeg kaker, sjokolade, pølsedrakt, ballonger, og en utrolig koselig minnefull kveld med de jeg ser på som mine aller nærmeste og jeg kunne faktisk ikke spurt om en bedre 17 års dag! 
Min kjære Lars og kjære Matias kunne ikke være med å feire bursdagen min men begge to er ganske flinke til å gjøre opp for seg hahah, Lars bakte kake til meg og Christina med lys på å greier, og Matias covret en av mine absolutt favoritt sanger. Og jeg digga det! 
Tusen takk alle dere som brydde dere om å gi meg oppmerksomhet på dagen min. Og tusen takk til dere som rett og slett gjorde den ekstra fin ved å sende melding til riktig tid, være med meg hjem, sende tidens kosligste god morgen melding osv, dere vet hvem dere er,  jeg setter uendelig stor pris på dere 
JennyEliassen♥