Sjøløver

// Når jeg var liten så jeg på en film som het sjøløven Andre, det er det eneste forholdet jeg har til sjøløver. Er ikke mange år siden jeg så filmen på nytt og den var absolutt like fin!! Så å vite at disse dyrene lever her på stranda og koser seg fritt var veldig fint å se. Filmen handler nemlig om en foreldreløs sjøløveunge som blir en del av familien til hovedpersonen, de hjelper den fra de “slemme” fiskerne som mener at sjøløvene truer fisken utenfor byen de bor i. Sjøløven får etterhvert navnet Andre og knytter et sterkt vennskap til familien, som må kjempe noen kamper for å redde han og få han ut i det fri – der han kan være trygg. 

Jeg tenker jo at den filmen helt sikkert har noen realistiske trekk i seg i forhold til fisk osv, derfor var det veldig fint å se disse store dyra kose seg i vannkanten, sove i sanda og leve livet. (de ligger i et eget område, så vi måtte gå et stykke for å se de. de er fri men likevel satt opp en type beskyttelse så det skal være trygt for de og for oss.)

 

Øyeblikk i parken 🍃

"sist vi lå sånn under ett tre var vi i Kroatia.."

På Lørdag, som var min tredje dag i Argentina, smalt jeg til med hodepine og oppkast 😷 Jeg sliter jo voldsomt med hodepine i perioder så at jeg skal få hodepine her med varme, og egt litt sliten og masse nye inntrykk og et språk som jeg prøver å lytte til for å lære osv, hodet mitt fikk nok bare litt mye, og oppkast kan være noe jeg spiste men også noe som også er helt normalt for meg i forhold til hodepinen. Derfor ble det mye søvn på meg denne dagen, Lucas er tålmodigheten selv og han passer på hele tiden, noe jeg setter veldig stor pris på. Utover dagen tvang jeg meg selv ut med Lucas, og vi la oss i en park. Sist vi lå en park sammen var i sommer i Kroatia og da Lucas sa det ble jeg litt sånn "Wow, de fire måneden fra Kroatia til nå, er faktisk over", fordi man går å venter på noe også er plutselig dagen der, den du har masse forventinger til og har sett fram til i flere måneder. Og vipps så lå vi under ett tre i en park i Buenos Aires. Livet 😍Vi lå en stund i parken og senere gikk vi bare rundt til vi fant en benk og så på mennesker og snakket og bare var oss, rett og slett. Veldig fint å være sammen med kjæresten min men han er jo så mye mer enn bare kjæresten min så det å kunne snakke sammen igjen er veldig fint. Selvom vi jo har sendt meldinger hver dag så er det noe annet å oppleve, snakke og dele ting sammen. og å sitte på en benk å holde Lucas i hånda er veldig fint. 

Senere spiste vi middag og sjekket ut av rommet vi leide for de tre dagene. Vi tok så natt buss til Mar del Plata (<–Wikipedia siden til byen). Vi har nå vært i Mar del Plata siden søndag morgen, og her er det ordentlig ferie stemning. Noe vi begge trengte ☀️🌊 skal fortelle mer om Mar del Plata senere…

Buenos Aires

Første stopp på turen min;

Buenos Aires 🌎

Jeg ankom i en ordentlig regnværsdag som også utviklet seg videre til å bli masse lyn og torden. Vi fikk alikevel sneket oss ut på en kafe, der jeg fikk en stor kopp kaffe latte. (Husk jeg har jobbet på starbucks og vet hva en stor kopp er aha, denne var stor!!) Siden det regnet så mye og jeg egt var veldig sliten etter reisen holdt vi oss mest inne denne dagen. Utpå kvelden dro vi til bestefaren til Lucas - som bor her i Buenos Aires, Lucas er jo halvt argentinsk, så å få møte den delen av familien som bor her er veldig fint og ganske spesielt. ❤️Onkelen til Lucas er også her for tiden så vi alle dro ut og spiste. Dagen etter dro Lucas meg med ut i en park/havn liknende sak hvor det selges argentinsk street food. Det er en veldig lokal greie å gjøre - og jeg blander meg ikke helt inn i mengden med relativt blondt hår og blå øyne 🙈 Vi spiste "Bondiola", Det var et stort brød med kjøtt i og man kunne ta på ulik salat og dressing. Veldig godt!! Det var heldigvis bare en regnværsdag, så vi hadde fint vær ellers og gikk mye rundt i byen og parker og bare var oss. Å holde Lucas i hånda igjen er helt magisk✨ Senere på kvelden dro vi igjen til bestefar og onkel og spiste middag med de. Vi spiste da det samme type brød men denne gangen med pølse så da heter det "Choripan", noe som også var veldig godt! Vet ikke om dette ble et så forklarende innlegg, men mine første dager i Argentina var veldig rolig og mye bare å være, noe jeg liker veldig godt. 

En liten oppdatering

//Akkurat nå sitter jeg i en leilighet i 18. etasje her i Mar del Plata – Argentina!! I morgen er det en liten uke siden jeg forlot Norge for å reise alene til andre siden av jorda. Heldigvis ventet Lucas på meg på flyplassen i Buenos Aires og herregud for en fin ting det var å se han igjen. Fordi selvom jeg skjønner at jeg i et annet land, har jeg enda ikke skjønt hvor langt unna “hjem” jeg egentlig er. Selvom jeg vet jeg har savnet Lucas masse de fire månedene han har vært her uten meg så er det fortsatt små øyeblikk som gjør meg oppmerksom på at jeg fortsatt ikke vet hvor mye jeg egt har savnet han. Og det er en litt rar og helt ny følelse. Det absolutt rareste for kroppen min var nok å dra fra minus grader og komme til masse varme grader 🙈Heldigvis har jeg tidens mest tålmodige og omtenksomme kjæreste, som fikser og ordner og bare er det beste jeg vet. Å sovne i en armkrok som er så kjent, var og er magisk. ( og alle som kjenner meg vet at jeg kan sove godt så og si overalt og når som helst hehe) Men akkurat det der, å ha armene hans rundt meg, gjør meg så utrolig trygg og rolig. Jeg vil veldig gjerne blogge på denne turen men det kommer helt ann på internett osv, jeg vil heller ikke føle at jeg må, fordi jeg er jo på tur for meg selv og de bildene som evnt blir tatt er for min del og jeg vil ikke sitte igjen med følelsen av å ikke ha opplevd noe fordi jeg bare har vært opptatt av å ta bilder å dele i sosiale medier. Men ja, jeg vet flere vil følge meg (og Lucas) på denne reisen, så jeg skal prøve å skrive noe innimellom. Bare ikke forvent flere innlegg om dagen osv, for det vet vi vell alle at ikke skjer hehe. 

(Og sangen er helt random men Sondre Justad er aldri feil <3)

❤️

Video fra Kroatia

//Denne videoen er fra i sommer og tok meg relativt lang tid å lage og enda lenger tid å få publisert og enda lenger tid igjen å få posta her, men det var en vedig fin tur så selvom det er en stund siden, vil jeg alikevell ha den her på bloggen.