My little moon

// gratulerer så masse med 18 årsdagen Andrea, jeg elsker deg ☀🌙

favorite place

// life only comes around once, so do whatever makes you happy, and spend time with whoever makes you smile

Monday

Processed with VSCO with p5 preset

.thinking & feeling. 

I dag har jeg fri, faktisk starten på hele tre dager med fri og det er fryktelig deilig å kjenne på at jeg faktisk ikke trenger å gjøre noenting. Om fem minutter skal jeg ut av huset, jeg skal til Vanessa i kveld og det blir veldig deilig, girls night🌟 i går kom mamma, lillesøster, lillebror + Patrick hjem så det var også egentlig veldig deilig ahha, de neste dagene er planen heldivis ganske åpen, så jeg kan ta litt off time. tidligere i dag våknet jeg ved siden av kjæresten min - og det finnes ingenting bedre enn å starte dagen med han. Jeg har også fått kjøpt meg nye ørepropper og gjort et forsøk på å fjerne den alltid eksisterende etterveksten min. Dette ble et ganske lite informerende innlegg, men det er noe. Skal prøve å ta noen bilder fremover som jeg kan skrive litt mer kreative tekster rundt. 🙈 nåå må jeg nemlig komme meg til bussen hehe..

Jennyeliassen 

Mom

// Mamma, en kvinnelig forelder. En mamma gir uendelig av sin kjærlighet og omsorg uten å kreve noe tilbake. Kjennetegnes som en trygg og kjærlig person, og hun kan til og med få superkrefter. Synonymt med mor, mutter, mams, moder, og engel i hverdagsklær. En høyt elsket person man kan ta for gitt.

 ♥   . gratulerer med dagen mamma, uendelig glad i deg for alt du er og ikke minst alt du gjør for meg. 

Svar på spørsmål fra kommentarfeltet

Processed with VSCO with a6 presetHei, siden det er så lenge siden jeg egentlig har blogget, sånn på ordentlig tenkte jeg å svare på noen spørsmål som har ligget en stund i kommentarfeltet mitt. 


1. Hva bruker du når du tar bilder/redigerer? 

- Jeg bruker som oftest mobilen min, iphone 7. Jeg har også et speilrefleks kamera (nikon D3100) men jeg kan ærlig ikke huske sist jeg brukte det 🙈

For å redigere bildene mine bruker jeg ulike apper, VSCO er min favoritt, på mobilen redigerer jeg også bildene mine med appen; afterlight. og om jeg redigerer på macen bruker jeg som oftest picmonkey (direkte link).

2. Hva har du egentlig gjort det siste året? 

- Det siste året har jeg virkelig ikke gjort så mye. Jeg satte hele livet litt på pause, og vet enda ikke helt hva eller hvor jeg skal. Jeg har vært ansatt ved SFO her i Fetsund. Fast to ganger i uka har jeg også passet en liten gutt. I fjor høst var jeg noen uker med Eureka og jobbet med en dansegruppe, jeg var også med eureka på sminke under Shrek oppsetningen i vår. Ellers har jeg tatt det ganske rolig, vært mye med kjæresten min og andre venner, tatt bilder, tatt ulike modell oppdrag (i fjor høst gikk jeg for H&M og Jenny Skavlan, og i vår gikk jeg for Dani Abunar, begge deler var kjempe morsomt og ikke minst lærrerikt.) Jeg jobber nå på Starbucks på Gardermoen og trives veldig godt med mange mennesker rundt meg og mange ulike oppgaver og dager. Så selvom jeg ikke er noe lengre på noen utdanning eller har blitt styrtrik på dette året, så har jeg vokst og utviklet meg enormt mye. Og vært med på ulike jobber og aktiviteter jeg aldri hadde sett for meg. Jeg angrer på ingen måte på det siste året, og vet med meg selv at jeg trengte en stopp. en pause. Så er jo planen inni hodet mitt å komme meg ut i verden og utforske, møte nye kulturer og lære.

3. Hva heter du på instagram?

- Jeg heter Jennyeliassen, på så og si alle sosiale medier, insta, vsco, youtube osv..

4. Handler du mye på Wish? Hvor kjøper du ellers klær?

- Jeg handler ikke mye på wish, fordi man på ekte aldri vet hva man ender opp med (haha) men jeg har kjøpt noen hverdagskjoler, badedrakt og en joggedress (som jeg ikke er helt happy med), greia med å handle på wish er jo egt bare å lese størrelser og også anmeldelser fra andre, og om du kjøper noe legg til din egen mening om produktet, det hjelper neste som evnt tenker seg å kjøpe. Jeg er ganske liten så størrelsene som ofte er asiatiske er ikke noe problem for meg 🙈🎉 jeg har også kjøpt noen smykker og noen funker veldig fint, andre er fryktelig dårlige haha. Men om du kjøper noe til 9kr så kan man liksom ikke forvente så mye, da kan man heller bli meget positivt overasket 😄

Ellers handler jeg faktisk ikke så mye klær, jeg har mye klær og mange basic plagg som jeg kan bruke på mange ulike måter. Det siste året har jeg handlet mye på fretex, Monki eller Zara om jeg først har kjøpt noe. Gina Tricot har jeg også handlet noe fra fordi jeg elsker buksene der hehe. etter at jeg sluttet på videregående har jeg nesten ikke kjøpt olabukser, før gikk jeg bare med svarte jeans. Men jeg har fått dilla på stoff bukser, og alle varianter av bukser som ikke er stramme. Ellers bruker jeg mye kjoler, da har man automatisk er antrekk som dekker hele kroppen og jeg trenger ikke tenke så mye mer på klær. Jeg er glad i å bare ta på meg det første jeg finner, og se at det funker, derfor passer klærne i skapet mitt stort sett sammen haha. 

5. Hvordan klarer du å ha så god kontakt med de som er så mye yngre enn deg? f.eks Ida? 

– Hvordan klarer man det ikke? haha. Alle de små vennene mine er fra Eureka, og i mine øyne er de nesten familie. Jeg bryr meg oppriktig om alt i livet deres, og kjenner ikke bare de men også familien. Derfor er det naturlig å passe på at de har det bra. Ida er den av de jeg har klaffet best med og vi har alltid hatt en god tone, jeg glemmer at Ida er yngre enn meg fordi jeg har alltid snakket med henne om alt, og vi skjuler ikke noe mellom oss. Det er over fem år aldersforskjell og noen temaer er kanskje for utenforstående “for voksne”. Men selvom Ida og de andre er barn/ungdommer så er de snart voksne og det er ikke sånn at jeg holder tilbake og endrer meg helt fordi jeg må snakke til de som barn. Noen temaer må man jo kanskje vite om, som å kunne diskutere handlingen i Paddington 2 eller ha forståelse for at en gutt på 10 heller vil løpe etter en fotball enn å fortelle om hele livet sitt, men man tilpasser seg jo mennesker uansett om de er voksne eller barn? Jeg bare skiller ikke så mye på voksen/barn greia men mer på menneskene. Alle eureka barna er unike og jeg synes det er fantastisk gøy å ha så mange sprudlende folk i livet mitt, om det er taco middager eller god morgen meldinger på snapchat. Selvom de er yngre så forstår de så masse og noen ganger synes jeg det er lettere å snakke med de enn de på min egen alder. 

6. Bor du fortsatt hjemme? 

– Ja! Jeg bor hjemme i fetsund med mamma, pappa, lillebror, lillesøster, hund, høner og mormor på loftet. Flere av vennene mine har vært sånn “skal flytte ut så fort jeg kan, er dritt lei osv”, den skjønner jeg ikke helt. Mamma og pappa har alltid vært “venner”, vi kan krangle men de har alltid gitt med frihet og lov til å gjøre det jeg vil, jeg bor hjemme og det er selvfølgelig noen “regler”, men det er ikke sånn at de reglene bare random dukket opp, det er snakk om å f.eks fortelle de om jeg kommer hjem eller ikke. Og det er egt ting jeg ser på som en selvfølge, fordi det alltid har vært sånn. Selvom jeg bor hjemme, lever jeg jo på lik linje som alle andre, jeg bruker bare ikke flere tusen i måneden på å leie, mat, strøm osv. Jeg og søskenflokken min er også veldig samensveiset så om jeg hadde bodd et annet sted ser jeg for meg at jeg uansett hadde vært mye hjemme i fetsund haha, mye. Planen min er jo også å reise så sparer heller penger til det og nyter å bo hjemme litt til. 

7. Bruker du mye sminke?

- Jeg bruker nesten ikke sminke. Hovedgrunnen til det er at jeg er elendig til å ta det på, og jeg har heller ikke ork til å sette av tid til det hver dag haha. Ros til de som står opp tidlig og bruker lang tid på å sminke seg hver dag, skjønner ikke at dere orker. Jeg har Processed with VSCO with a6 presetogså alltid følt at med sminke så er det så stort "fall" om man failer, og jeg har alltid tenkt at man kan jo faktisk se det kjempe godt om det blir litt feil. Jeg har ganske mørke bryn og vipper, så jeg bruker avogtil maskara og det er egt det. Om jeg virkelig skal pynte meg, til noe mer enn bare en "fylle fest", så kan jeg kanskje legge inn litt mer arbeid og mer sminke, men det er veldig sjeldent. Jeg er veldig opptatt av lepomade (vet ikke om det teller som sminke) og fuktighetskrem, så det brukes oftest haha. 

8. Hva er det beste med jobben du har nå? 

- Det beste er at jeg jobber på en flyplass og at det er sååå mange ulike mennesker, språk og kulturer som stopper innom. Det er ofte også alltid noe å gjøre så tiden går kjempe fort og da føles det på en måte ikke helt som jobb.. Jeg er også veldig glad for ulike start tider, selvom det er en vane å dra på jobb hver dag, brytes vanen av å starte på ulike tider, og ha ulike dager fri. Det er ikke mandag - fredag, åtte til fire jobb, og det er veldig befriende. Selvom dagene stort sett går i å ta imot bestillinger og lage kaffe, så er hver dag ulik og man vet aldri helt hva jobbdagen blir og det synes jeg er veldig gøy. + kollegaene mine er søte.

9. Hva skal du i sommer? Kan du ta bilder/ lage videoer? 

- I sommer skal jeg jobbe, også skal jeg en uke på ferie med Lucas (der har jeg allerede egt tenkt å lage noe video greier.) ellers har jeg flere planer med Mina og Vanessa, noe som også sikkert kan bli både bilder og videoer. 3 av 5 i familien er i Nord norge nå så når de kommer hjem blir det vell sikkert noe morro med søsknene mine også. Men jobb har egt blitt hovedprioritert denne sommeren 🌸 Meeen vi har jo hatt sommer siden tidlig mai så jeg har klart å få bikini skille og fått i meg mere nok is, har badet og hatt flere dager med piknik på ulike badeplasser, så jeg føler aboslutt at sommeren hitil og senere blir brukt godt. 

10. Kommer du til å blogge igjen snart? Og litt mer jevnt?

- Jeg er akkurat nå i en fase hvor jeg tenker og skriver mye og jeg har kreativiteten på plass. Jeg har lyst til å sette meg ned med bilder, tekst og blogg. Da er det gøy å blogge. Når jeg ikke er i denne fasen, er blogg slitsomt haha da er det lettere å legge ut et bilde på instagram. Ikke fordi det er noe stress å legge ut bildet her, men jeg er av den oppfatningen at når jeg blogger så vil jeg ha ordentlig bilder og tekst. Jeg vil ikke bare blogg for å blogge. Men jeg burde klare å blogge mer enn en gang hver sjette måned hahah, så litt jevnere ja. 

 

caramel bun

//  ♥  ♥  

60 kyss

// tenk at det var nettopp deg jeg fant, da jeg ikke engang lette etter noen. 

hvor flaks er det mulig å ha 

lazy summerdays

// ☀️☀️☀️

🌹

// reminder: don´t give up, you are lovely and full of light. There is so much beauty in the world you have yet to see. don´t give up