God mandag

// høstferie, fint vær og late dager. Jeg gleder meg til den uka som kommer. Jeg skal snart gå å lage meg litt frokost,men fant ut at jeg skulle legge ut de siste bildene fra Gøteborg først, så de kommer soon. Bildene over er frokosten fra hotellet i Gøteborg – de har verdens beste kakao og ellers også ganske mye god mat. 

Ha en strålende dag, og uke!

JennyEliassen♥ 

Some words

Heei ;))

Husker dere at jeg for snart to år siden, skrev lange fine innlegg om folk som betydde noe for meg? Folk som jeg trodde jeg aldri skulle klare å leve uten? Jeg hadde som mål å skrive om alle de jeg så på som mine bestevenner, men av latskap, dårlig tid og et liv, endte jeg opp med å ikke skrive om alle. Av de jeg skrev om for snart to år siden er det faktisk bare to jeg har snakket med den siste måneden, jeg husker ikke sist jeg så de. Det er noe jeg selvfølgelig synes er ganske trist, ettersom de personene var “livet mitt”, jeg har heldigvis fått mange nye fine mennesker i livet mitt, noe jeg er glad for.. 

En av de jeg aldri fikk surra meg til å skrive om for to år siden ? det var bestevennen min. Jeg skrev aldri om henne, fordi jeg aldri visste hvor jeg skulle starte, noe jeg enda egentlig ikke vet, det er jo så mye jeg vil si..   Men jeg vil skrive om henne nå, gi henne oppmerksomhet og fortelle dere hvem hun er. Har du lest bloggen min lenge vet du garantert hvem hun er, og du har nok sett henne både på bilder, videoer og at hun er nevnt.

Er det en person fra den tiden for to år siden som jeg fortsatt har daglig kontakt med, er det Aurora. Hun er og kommer alltid til å være bestevennen min. Ikke fordi vi er spesielt like, men ikke fordi vi er så ulike heller. Aurora har jeg kjent så alt for lenge, og selv om vi i tider har kunnet krangle, har vi alltid funnet tilbake til hverandre.

Vi ble først kjent gjennom teater, men vi hadde allerede gått nesten tre år sammen på skole da. I fjerde klasse hadde vi tradisjon med å bli med hverandre hjem på torsdager; som er “teater dagen”. Vi trivdes utrolig godt sammen og vi gjorde så mye morsomt. Aurora har alltid vært den stille jenta, hun som er litt sjenert ovenfor nye mennesker og som egentlig muligens skulle blitt født inn i en Jane Austin roman, når jeg først fikk Aurora til å lese en kiosk litteratur bok på 250 sider i sjuende klasse, da var det gjort. Aurora elsket plutselig å lese, og hun leste som en hest. Noe hun fortsatt gjør, jeg leser sjeldent bøker lenger men Aurora leser det hun kommer over. Og vi leser begge fortsatt den samme kiosk romanen, som vi har lest på og diskutert siden sjuende klasse. 

Aurora & Jenny, Jenny & Aurora, det finnes faktisk ikke to mer ulike folk. Vi er så ulike på så mange måter og jeg tror det er akkurat derfor vi passer sammen. Vi irriterer hverandre ofte, men vi får alltid fiksa ting, og det er aldri krig imellom oss. Aurora irriterer seg ofte over mitt veldig rotete rom, og at jeg noen ganger faktisk er helt fraværende og inni telefonens verden, men til sammenligning, forsvinner ofte Aurora inn i bøkenes verden. Uansett, det er det bestevenner er til for, å være usosiale sammen.

Oppigjennom tidene har hun alltid stått meg veldig nært, når det gjelder familie og venner men også gutter; Aurora har holdt ut mye klaging fra min side. Hun kommer alltid med råd om å gjøre ting bedre, tar det i et rolig tempo og hvis jeg har kranglet eller diskutert med noen og må få ordna ting, venter hun alltid.  Aurora er alt for flink til å sette seg selv som nummer to. Behovene hennes tar hun alltid etter hva andre trenger og noen ganger trenger vi alle få ut litt sinne og tårer, og da er jeg glad for å være der for Aurora også.

Aurora har flere ganger vært med til Nord Norge og hun er en del av familien min, alle vet hvem hun er og de fleste vet også hvilken skole hun går på og ellers ting om henne. På samme måte kjenner jeg store deler av familien til Aurora og jeg føler meg alltid velkommen. Jeg føler en så sterk kjærlighet og glede over den jenta, dere aner ikke. Hun kan gjøre meg glad bare med å sende ett eller annet super teit bildet fra we heart it, som hun selvfølgelig elsker, men det er så Aurora, så jeg må jo bare smile. Hun bryr seg, har jeg f.eks. vært hos legen spør hun alltid hvordan det gikk og hun er en person som er opptatt av at jeg skal ha det bra. 

Jeg er stolt av henne. Ikke fordi jeg må, men fordi jeg er det. Jeg blir så uendelig glad på hennes vegne, for alt hun får til og alt hun lykkes med. For jeg vet så godt hva hun utgangspunktet hennes var, den gangen hun ikke kunne si R, eller da hun slet med matte. Når hun lykkes med gode karakterer, eller når hun snakker om nye mennesker blir jeg stolt og glad på hennes vegne.

Aurora er den ene vennen jeg som har som faktisk tvinger meg til å sette av tid til henne – jeg skulle ønske alle var som henne. Kinoer, teaterforestillinger, nyttårsaften, Oslo turer, kakebaking, disney, 17.mai ? Ingenting er kjedelig med henne, det skjer alltid noe når vi er sammen.

Aurora, jeg er uendelig glad i deg. Jeg er glad for vennskapet vårt som har vært og jeg gleder meg masse til vennskapet vi har foran oss. Du er den personen i mitt liv som gir meg ro, du ser med en gang om noe er galt, og når jeg gråter, da gråter du å. Du betyr så masse for meg og jeg er glad for at det er deg og meg, du og jeg. Jeg gleder meg til mange flere spennende opplevelser, fancy kjoler (som du kan sy til meg.. hint hint) men mest av alt gleder jeg meg til mange mange flere år med deg. 

Takk for at du drar meg ut av min lille boble, takk for at du elsker gamle ting, takk for at du er snill, takk for at du lyser opp dagene mine med teite meldinger og morsomme snapper. Tusen takk for at du holder ut med meg. Da og nå og forhåpentligvis resten av våre liv. 

ilu

Liseberg by day

Heei ;))

Når vi var i Gøteborg var vi selvfølgelig også en tur innom Liseberg. Liseberg er en av de fineste parkene jeg vet om, det er så mye som skjer overalt, det er så gjennomført og det er en behagelig atmosfære. Selvom det til tider selvfølgelig er mange folk, gjør omgivelsene rundt at det er ok å tilbringe hele dagen der. Det er utrolig gode og fine spisesteder rundt omkring og attraksjonene er jo også selvfølgelig ett pluss – alt i alt, har du enda ikke vært i Liseberg, burde du dra dit!

JennyEliassen♥ 

 

 

Gøteborg

Heei :))

I helgen var teateret jeg går på i Gøteborg, noe som var en utrolig fin tur. Vi var der i fjor også men føler vi fikk gjort så mye mer i år. Jeg har masse bilder fra turen så de kommer nok litt etterhvert – alle sammen. Jeg gleder meg til å fortsette med teater og denne gjengen i året som kommer. Selvom jeg snart fyller 18 og mange av de jevngamle vennene mine har sluttet, er Eureka som en familie og jeg er så uendelig glad i både store og små. Derfor er ting som dette, turer og nye opplevelser bare morsomt. Gøteborg er en utrolig fin by, det er så mye å se på hele tiden og jeg ble helt overrasket over hvor mye grønt og hvor mange planter som fortsatt var “levende” selvom vi har startet på høsten. Vi hadde også strålende sol og nydelig vær hele helgen, det var så deilig å komme bort fra regn og fælt vær her på Østlandet haha.

JennyEliassen♥