Hvem er Jenny Eliassen?

  

 - Jenny Eliassen er en helt fantastisk person. Hun har en personlighet som er helt ubeskrivelig og hun stiller alltid opp for meg, uansett hva.              (Andrea)

 -  Jenny Eliassen er en tøff jente med egne meninger. Hun er reflektert og nyansert, tankefull og livlig på samme tid. Hun er kreativ, filosofisk, snill, omsorgsfull og sunn. Jenny er full av pågangsmot, har mange gode venner og bryr seg om andre.             (Ole Iver)

- Jenny Eliassen er ei vennine. Jenny er åpenhet, Jenny er styrke. Jenny er optimisme, Jenny er godhet. Og hvis du ikke tror på meg, så er det bare å spørre for Jenny er MIN vennine. (Vishal) 

 - Jenny Eliassen er en superherlig jente som man alltid blir glad for å se! Hun har en helt sykt smittende latter, så man har det alltid gøy når man er rundt henne.           (Mathilde)

 - Jenny Eliassen er ei engasjert, balansert, og opplyst jente. Hun forstår ting som hennes alder ikke burde forstå. Jenny er som hun er og det er hun hele tiden, noe som gjør henne til et sunt forbilde for jenter på hennes egen alder. Hun er barnslig men også voksen. Hun kommer til å bli en veldig viktig person for fremtiden, hun er veldig verdifull. (Julianne) 

-Jenny Eliassen is a sweetheart. She is a angel sent from heaven, she reminds all girls, including me, that I am beautiful. I have been very grateful to have met someone like her. #MacPackfriendsforever.            (Susie)

- Jenny Eliassen er snill og kul. Det er alt man trenger å si for det beskriver henne så perfekt. Hun er snill og så jævlig fuckings kul. Bra sagt Kristian, jævla bra sagt.             (Kristian)

-Jenny Eliassen er snill og fantastisk. (Jon Olav)

- Jenny Eliassen er engasjement. Hun er glede, hun er tårer. Hun er definasjonen på en god venn og ett godt menneske. (Karoline)

- Jenny Eliassen er Jenny Eliassen. Det er helt umulig å forklare hvem hun er, men en ting kan jeg hvertfall si: Hvis du kjenner henne og jeg mener virkelig kjenner henne, så må du bare elske henne.         (Aurora)

- Jenny Eliassen is a funny person and she can see things others can´t. She can see the world more beautiful and she can see every detail. I dont know how to say it. And she is Shorty, my nickname on her.         (Viktoras)

- Jenny Eliassen er en du kan stole på og som alltid er der hvis man trenger henne. Hvis du har et problem eller noe du har lyst til å fortelle er Jenny personen du vil snakke med.                 (William)

- Jenny Eliassen er en jeg kan snakke med alt om. Hun gir de beste rådene, er morsom og en av mine aller beste venner. (Sara T)